De Relax &
Feel good behandelingen

Heb je lichamelijke klachten, of wil je juist lekker ontspannen? Bij Relax & Feel good krijg je een behandeling die helemaal op jou is afgestemd. De behandelingen zijn een combinatie van zeer ontspannende massagetechnieken en etherische oliën.

Lees meer over de behandelingen

Over Relax & Feel good

Ik ben Diane Moret, 51 jaar en moeder van drie kids. Samen met mijn vriend, dochter en onze twee honden woon ik aan de Molensteen 7 in Wateringen. Hier heb ik ook mijn praktijkruimte.

Ongeveer twee jaar geleden kwam ik, tijdens een periode van niet lekker in mijn vel zitten, in aanraking met de oliën van dõTERRA. Door deze oliën zelf te gaan gebruiken, zowel topisch (op de huid) als in mijn diffuser, ging ik me steeds beter voelen. Vermoeidheid verdween, energie kwam terug en ik kreeg weer zin om dingen te ondernemen.
Je begrijpt dat mijn interesse toen gewekt was.
Ik ben begonnen met het volgen van een workshop over het hoe, wat en waarom van de oliën. Vervolgens heb ik de AromaTouch en de Symphony of the Cells trainingen gedaan en ben ik daarmee aan de slag gegaan.
De resultaten lieten zich zien met reacties als:
– Eindelijk weer eens lekker kunnen slapen
– Ik voel me echt ontspannen
– Mag ik je een knuffel geven, ik voel me heerlijk relaxed

En;

– Ik heb na een serie van 5x Symphony of the Cells geen last meer van mijn heftige opvliegers, BLIJ!

Spreekt dit jou aan, heb je klachten of wil je gewoon heerlijk ontspannen?
Maak dan een afspraak via mail, app of telefonisch.

De afgelopen periode heb ik ook de training spiertesten met oliën en de trainers voor trainers cursus van Happy Kids Massage gevolgd. Beide ook zeer interessant en heel mooi om mee te mogen werken. Meer informatie hierover kun je op de pagina hierover lezen.

Gezondheid
Beauty
Ontspanning
Diane Moret

Let's Get Social

Volg online